24/7 Ažurnost
Naša usluga pregleda po pozivu uključuje i eventualan pregled koji nije u okviru samog tekućeg radnog vremena,kako bi bili dostupni Vama kada je naporebnije.
24/7 Stručnost
U službi Vašeg zdravlja i lepšeg izgleda angažovani su vrhunski doktori - stručnjaci u svojim oblastima specijalizacije.
Pregledi
Veliki niz naših usluga-pregleda koje su Vam na raspolaganju,koja se baziraju na najnovijim naučnim i najmodernijim tehnološkim dostignućima kojima ćemo vratiti balans Vašeg organizma.
Optimizovanje zdrastvenog stanja
Našim metodama optimmizujemo Vaše zdrastveno stanje i time poboljšavamo Vaš način života.

O nama

Ordinacija Altermedika je osnovana u junu 2016 godine,sa ciljem pruzanja usluga Iz oblasti primarne zdravstvene zastite i usluga alternativne medicine t.j biorezonantne terapije. Cilj nam je da svi pacijentu dobiju adekvatan tretman,u prijatnom ambijentu,i da im se nasi zaposleni posvete na adekvatan nacin.

Saradjujemo sa lekarima specijalistima,i zahvaljujuci strucnom i profesionalnom odnosu,stekli smo poverenje brojnih pacijenata.

Hvala na poverenju!

Ordinacija Altermedika

Opšta i kvantna medicina

Dr Tešić Ankica

Saradnik dr - Estetska medicina

Dr Radosavljević Gordana

Dr Tešić Ankica

rodjena 08.12.1978 god.u Kragujevcu.Zavrsila Srednju medicinsku skolu u Kragujevcu,a 2006 god.diplomirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.Zavrsila edukaciju iz oblasti kvantne medicine u Beogradu,sertifikovani Bicom terapeut.

Doktor -saradnik-Dr Radosavljević Gordana

rodjena 26.04.1980 god u Cacku.Zavrsila Srednju medicinsku skolu u Cacku,a nakon toga,2007 god diplomirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.U Beogradu zavrsila obuku iz oblasti estetske medicine(popunjavanje bora hijaluronskim filerima,mezoterapija)

Klijenti o nama

Uvek tu za Vas!