BICOM aparat

BICOM aparat nemačkog proizvodjaca REGUMED je najsavremeniji aparat za biorezonantnu terapiju i dijagnostiku.To je sofisticirani aparat koji sadrzi preko 400 terapeutskih programa. Metoda rada BICOM aparata zasniva se na tome da fizioloski procesi u telu nisu regulisani samo hemijskim procesima vec i elektromagnetnim impulsima. Organi,tkiva i podrucja u organima se odlikuju karakteristicnim obrascem frekvenci.Ukoliko postoji odstupanje od obrasca,to moze biti put u poremecaje rada organa. Biorezonantna terapija koristi Bicom aparat da uzme elektromagnetne talase pacijenta ili slicnih supstanci(hrana,bakterije,virusi,gljivice) za terapiju.Bicom deli te talase na harmonicne(zdrave) i na disharmonične(bolesne)komponente. Zdravi signali mogu biti podstaknuti I poslati nazad pacijentu da ojacaju njegove normalne funkcije,dok se bolesni signali preobrazavaju pre nego sto se vrate pacijentu preko modulacione elektrode.

Biorezonantna aparatura daje uvid u stanje limfnog sistema,CNS-a,kože i zglobne degeneracije,uz ocenu fiziološkog stanja organizma,zatim ocenu emocionalnog stanja,imunog sistema.Razrađena je i mogucnost testiranja i odredjivanja medikamenata koji bi najvise odgovarali datoj osobi,kao i testiranje i izbor hranljivih supstanci,kozmetičkih sredstava,zubotehnickih i ortopedskih materijala.Takođe,moguće je eliminisanje štetnih uticaja na ljudski organizam pesticida,herbicida i nitrata,a daje i preporuku u izboru homeopatskih supstanci.

BICOM biorezonantna terapija

se posebno pokazala uspešnom kod sledećih indikacija:

-alergije i intolerancije na hranu i druge alergene

-bronhijalna astma

-autoimuna oboljenja

-hroničan umor

-problemi organa za varenje

-virusne i bakterijske infekcije

BICOM biorezonantna terapija

-gljivične infekcije(kandide albikans)

-opterećenje parazitima

-postvakcinalne komplikacije

-sve vrste bola

-neueodermatitis i ekcem

-metabolički poremećaji

-psihosomatske tegobe

Opšta i kvantna medicina

Dr Tešić Ankica

Saradnik dr - Estetska medicina

Dr Radosavljević Gordana

Dr Tešić Ankica

rodjena 08.12.1978 god.u Kragujevcu.Zavrsila Srednju medicinsku skolu u Kragujevcu,a 2006 god.diplomirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.Zavrsila edukaciju iz oblasti kvantne medicine u Beogradu,sertifikovani Bicom terapeut.

Doktor -saradnik-Dr Radosavljević Gordana

rodjena 26.04.1980 god u Cacku.Zavrsila Srednju medicinsku skolu u Cacku,a nakon toga,2007 god diplomirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.U Beogradu zavrsila obuku iz oblasti estetske medicine(popunjavanje bora hijaluronskim filerima,mezoterapija)