Naše usluge-pregledi:

Pored usluga iz oblasti opšte medicine u našoj ordinaciji se vrše i konsultativni specijalistički i ultrazvučni pregledi iz oblasti interne medicine(kardiologija,endokrinologija,gastroenterologija,reumatologija,nefrologija,urologija,pulmologija)kao i orl pregledi( uho,grlo,nos). Pored toga važno mesto zauzima biorezonantna terapija i dijagnostika alergija i intolerancija na hranu i druge alergene pomoću Bicom aparata(biorezonantni kompjuter).Pomocu ovog aparata moze se raditi terapija pomocu oko 300 programa za priblizno 400 indikacija.

Opšta medicina i specijalistički pregledi

Jedan od osnovnih segmenata naših usluga je domen pregleda -opšte prakse.

-specijalistički pregledi-pored usluga iz oblasti opste medicine u nasoj ordinaciji se vrše i konsultativni specijalistički i ultrazvučni pregledi iz oblasti interne medicine(kardiologija, urologija ,endokrinologija , gastroenterologija

,reumatologija, nefrologija , pulmologija ) kao i orl pregledi( uho,grlo,nos).

Kvantna medicina

Pored toga vazno mesto zauzima biorezonantna terapija i dijagnostika alergija i intolerancija na hranu i druge alergene pomocu Bicom aparata(biorezonantni kompjuter).Pomocu ovog aparata moze se raditi terapija pomocu oko 300 programa za priblizno 400 indikacija.

Razvila se krajem 20 i početkom 21. veka zahvaljuljući otkrićimatelesnog elektromagnetizma i ubrzanom razvoju moderne,pre svega računarske tehnologije, koja postaje sve pristupačnija i ima sve više pristalica i u zvaničnoj medicini .Zato se može smatrati simbiozom holističkog , ili celovitog pristupa lečenju u humanoj medicini ,potpomognutog modernom tehnologijom .

Klijenti o nama

Uvek tu za Vas!