PAŽNJA! Kvantna medicina PREVARA?

Kvantna medicina je prevara?

U proteklim godinama, kvantna medicina je postala jedna od najaktuelnijih tema u medicinskoj zajednici, privlačeći veliku pažnju i interesovanje javnosti.

Iako se suočava sa skepticizmom i kritikama koje je nazivaju prevarom, kvantna medicina je jedna od najnaprednijih i najinovativnijih medicinskih praksi, koja je dokazano dala neverovatne rezultate u otkrivanju i lečenju mnogih bolesti. 

Kvantna medicina dakle nije prevara, ali treba biti obazriv i čuvati se osoba koji koriste popularnost ove savremene medicine da zarade dodatan novac, na neadekvatnim uređajima i lepom pričom koja nema veze sa pravom kvantnom medicinom. 

U nastavku teksta ćete otkriti i kako da izbegnete takve prevare.

Kvantna medicina se oslanja na primenu kvantne teorije u medicini, koja obuhvata primenu kvantne fizike i bionauke (bioelektronika).

Ona predstavlja budućnost medicinske prakse i već ima veliku ulogu u otkrivanju i lečenju mnogih bolesti.

Ipak, kao i u svakom aspektu zdravlja i medicine, pažljiv izbor pravog sertifikovanog lekara ili terapeuta je od izuzetne važnosti kako bi se izbegli potencijalni rizici po zdravlje pacijenata.

Mnogi terapeuti i lekari (ali i nestručna lica van zdravstva) koji se bave ovom oblašću, nisu sertifikovani medicinski stručnjaci u kvantnoj medicini, što može predstavljati ozbiljan rizik za pacijente.

Stoga, pre nego što se odlučite za kvantnu medicinu, važno je da sprovedete istraživanje i odaberete sertifikovanog medicinskog stručnjaka koji će vam pružiti kvalitetne usluge i adekvatno vas informisati o mogućnostima koje možete postići pravom kvantnom praksom.

Uz odgovoran i pažljiv pristup, kvantna medicina može biti izuzetno korisna u otkrivanju i optimizaciji mnogih stanja i bolesti.

Oprez i pravilan izbor su ključni za ostvarivanje maksimalnih rezultata bez bilo kakvih rizika.

 

🔷 Kako izabrati visoko-kvalifikovanog lekara kvantne medicine i kako izbeći prevaru u kvantnoj medicini? 🔷

 
 

✅ izaberite kompletno licenciranog i sertifikovanog doktora kvantne medicine tj. bar osnovna znanja kvantne medicine: elektroakupunktorna dijagnostika i informoterapija (tražite i proverite da li doktor ima odgovarajuće kvalifikacije za kvantnu medicinu kako biste dobili pravu analizu i terapiju)

 

✅ pronađite doktora koji ima dobru reputaciju (pogledajte komentare, iskustva i svedočenja ili idite po preporuci)

 

✅ izaberite lekara koji ima pozitivno energetsko biopolje (auru) i prijatnu (smirujuću) energiju, lekara kome verujete i s kojim se osećate opušteno (pravi doktor kvantne medicine vas prati i pruža podršku između dolaska, kako biste imali sigurnost i dobre rezultate)

 

✅ tražite doktora koji praktikuje ono što priča (holističi specijalista kvantne medicine izgleda MLADOLIKO, ZDRAVO, VITKO, RASPOLOŽENO, BALANSIRANO I VIBRIRA PRODUHOVLJENO)

 

✅ idite kod doktora koji ima naprednu tehnologiju i odgovarajuću aparaturu (kvantni lekar prati najnovija dostignuća u kvantnoj medicini i koristi najsavremeniju tehnologiju da obezbedi najbolji rezultat pacijentu)

 

✅ odaberite lekara koji razume mehanizme kvantne mehanike, informaciono-energetsko polje i kako su um i telo povezani (ovo će osigurati da dobijete pravi tretman i holitički pristup vašem zdravlju)

 

✅ dobar lekar kvantne medicine se fokusira na prevenciju i nudi rešenja za loše navike ili probleme modernog načina života pre svega (unapređuje zdravlje pacijenta ne kroz bolest, već odnos osoba-okruženje)

Dakle,

❌trebalo bi da izbegavate doktore koji nemaju licencu i odgovarajuće sertifikate za praktikovanje kvantne medicine, i one kojima je kvantna medicina hobi ili dopuna pored klasične medicine (danas svako može da se bavi nekom kvantnom analizom i tretmanom tj. bez odgovarajuće obuke i zvanja, ali kvantna medicina je ozbijna praksa koja zahteva godine usavršavanja, znanja i iskustva, pa često nestručno lice meša klasičnu medicinu sa kvantnom, i odustvo simptoma i bolesti sa isceljenjem)

 

❌pre odlaska poželjno je da pročitate komentare, iskustva ili se raspitajte kod onih koji su već bili na pregledu (napomena – loša iskustva mogu biti i znak da osoba ima teške kvantne obrasce u svom polju ili da joj nije odgovarao lekar, odabran tretman ili sredstvo)

 

❌ klonite se doktora koji su arogantni, mrzovoljni, negativni, napadni ili su u nekom energetskom disbalansu (pravi doktor kvantne medicine zna da ne sme da radi u takvom stanju, jer utiče loše na kvanto polje pacijenta, pa mu ne može ni pomoći, takođe to vam odmah govori da ste kod prevaranta i samozvanog “stručnjaka” koji koristi popularnost kvantne medicine da se obogati).  Kod sličnih “stručnjaka” pazite i na sledeće znake:

 

❌ široko izbegavajte doktore koji izgledaju GOJAZNO ili sa viškom kilograma, OTEČENO, MATORO, NEZDRAVO, NERASPOLOŽENO, NEIZBALANSIRANO i NEGATIVNO (taj vam sigurno neće pomoći, jer nije ni sebi, takođe takav doktor po postulatima kvantne medicine ne bi trebao da ima i licencu za rad, jer zna da NE SME raditi u pomenutim stanjima kako zbog sebe, pa tako i zbog pacijenta. Očigledno je da i sam ne zna da šta je kvantna medicina i kako deluje, jer je ne primenjuje uspešno na sebe)

 

❌ ne bi trebalo da idete na analizu ili tretman, ukoliko nema bar sledećeg od opreme – skener ili elektrode/sonde za analizu na nivou glave, ruku i nogu, uređaj za izradu recepta ili sredstva, uređaj za kvantu haramonizaciju i regeneraciju

 

❌ manite se lekara koji pričaju samo o frekvencijama u telu i koji baziraju celu kvantnu medicinu samo na frekvencijama (uglavnom su samozvani doktori kvantne medicine). Takođe, ukoliko se bave samo telom, a ne i vašim mislima, emocijama, uverenjima, namerama, takođe ih se klonite

 

❌ ukoliko se doktor ne bavi prevencijom, ukoliko vas ne upozorava na rizično stanje ili parametre za nastanak energetskog disbalansa koji može voditi u bolest tj. problematične kvantno-informacione obrasce u vašem energetskom polju,  ne vraćajte se kod istog ili tražite te informacije od doktora.

 

🔷 Za sva dodatna pitanja ili pomoć u izboru adekvatnog doktora, analize ili tretmana, slobodno nas kontakirajte i pišite.

 

👉Podelite objavu sa prijateljima, i ostavite komentar sa vašim mišljenjem ili iskustvom u kvantnoj medicini.

 

About the Author

One thought on “PAŽNJA! Kvantna medicina PREVARA?

  1. Postovani, ne preporučuje se kvantna medicina osobama sa pejsmekerom, s obzirom da određene frekvencije i primena elektromagnetnog polja može ometati rad istog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X