Kvantna medicina i Tesla kvantni kreveti

Tesla kvantni krevet je kvantna tehnologija koja generiše polje životne sile da stimuliše samo-izlečenje svih ćelija.

Kako smo već pomenuli, to garantuje dobro zdravlje i predstavlja budućnost zdravstvene zaštite.

 

Zamislite koliko bi život bio jednostavniji ako biste imali sistem koji se bazira na veštačkoj inteligenciji (AI) koji može da skenira, dijagnostikuje, leči i sprečava pojavu medicinskih problema!

Ne morate više da zamišljate. Ovde je, poznat kao “kvatni krevet” ili “MedBed”! Koristi Nikola Tesla tehnologiju i može da vam obnovi zdravlje i pomogne da vodite zdrav život bez ikakvih bolova.

Ova ugrađena AI tehnologija naziva se “kvantna medicina budućnosti”. Štaviše, med bed je pravo čudo napredne medicine.

Da li želite da znate zašto je to pravo čudo?

Nastavite čitanje da biste detaljnije razumeli princip rada, prednosti, trajanje tretmana i uslove koji se tretiraju na kvantnom krevetu.

Šta je Tesla kvantni krevet?

Tesla med bed tehnologija generiše polje životne sile koja stimuliše samo-izlečenje svih ćelija.

Generator  kvatnog polja, Tesla med bed je bezbedan, neinvazivan, prirodan i efikasan. Međutim, ovo nije običan električni krevet. Ovaj kvatni krevet radi na principu kvantne tehnologije i AI da bi izlečio vaše telo.

Medbed-ovi su tri vrste:

  • Regenerativni medbed
  • Holografski medbed
  • Med bed za podmlađivanje i revitalizaciju

Koji je princip rada Tesla kvantnih kreveta?

Kao što smo pomenuli, Tesla kvatni krevet radi na principu kvantnog polja.

Kombinacija kvantnih i skalarnih mehanizama pomaže u slanju sitnih električnih signala iz jednog dela tela u drugi.

Dakle, Tesla medbed nudi kako preciznu analizu funkcionalnog stanja tela tako i optimizaciju.

Tesla kvantni krevet radi kada se dve frekvencije poravaju u kvadratni talasni oblik sa 50% ciklusa. Zato što je to AI mašina, nema potrebe da se bira talasni oblici ili frekvencije – ona automatski skenira telo i prilagođava se potrebama pacijenta.

Tesla med bedovi su posebni uređaji koji koriste kvantne principe za poboljšanje biopolja u cilju zdravlja ljudskog tela.

Ovi kreveti emituju elektromagnetne talase koji se sinhronizuju sa vibracijama ćelija u telu, što dovodi do bolje cirkulacije krvi i smanjenja upala.

Ovo je postignuto tako što Tesla kreveti emituju frekvencije koje se poravnavaju u kvantnim talasima sa biomolekulima tela. Kada se ovo postigne, telo pacijenta biva izloženo harmoničnim vibracijama, koje imaju pozitivan uticaj na njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Jedna od prednosti Tesla medbedova je to što ne moraju biti podešavani na određene talasne kodove ili frekvencije, jer su opremljeni AI mašinom koja automatski prilagođava frekvenciju u skladu sa potrebama pacijenta. Ovo čini ovaj uređaj praktičnim i efikasnim u korišćenju, a omogućava i personalizovan tretman za svakog pacijenta.

Osim toga, Tesla medbedovi su bezbedni za korišćenje i ne stvaraju nikakve neželjene efekte, jer su razvijeni na osnovu kvantne medicine i naučnih principa. Zbog toga su postali popularni među pacijentima koji traže alternativne metode lečenja, a žele da izbegnu upotrebu farmaceutskih lekova i drugih invazivnih tretmana.

Ukratko, Tesla kvatni kreveti su revolucionarni uređaji kvatne medicine koji koriste kvantne talase u cilju poboljšanja zdravlja. Njihova efikasnost leži u sinhronizaciji elektromagnetnih talasa sa vibracijama ćelija u telu pacijenta, čime se postiže regeneracija i revitalizacija. Ovi kreveti su takođe praktični i personalizovani, jer se automatski prilagođavaju potrebama svakog pacijenta.

About the Author

2 thoughts on “Kvantna medicina i Tesla kvantni kreveti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X