Kvantna medicina leči glavobolje

Glavobolja

Glavobolja je jedan od najčešćih simptoma u medicini, a može biti izuzetno bolna i invalidizirajuća. Postoji preko 200 vrsta glavobolje, a najčešće su tenzijske glavobolje, migrene i klaster glavobolje.

Konvencionalno lečenje glavobolja se zasniva na upotrebi analgetika, antiinflamatora i drugih lekova koji mogu da imaju neželjene efekte. Kvantna medicina je nova i revolucionarna metoda lečenja koja nudi prirodno i bezbedno rešenje za glavobolje.

Kvantna medicina i glavobolje

Kvantna medicina je veoma efikasna u lečenju glavobolje svih vrsta, uključujući tenzijske glavobolje, migrene i klaster glavobolje. Kvantna medicina je takođe veoma efikasna u prevenciji glavobolje.

Prednosti kvantne medicine u lečenju glavobolje

Kvantna medicina ima brojne prednosti u lečenju glavobolje u odnosu na konvencionalno lečenje. Kvantna medicina je:

 • Prirodna i bezbedna: Kvantna medicina ne koristi nikakve lekove ili invazivne metode lečenja.
 • Efikasna: Kvantna medicina je veoma efikasna u lečenju glavobolje svih vrsta.
 • Brza: Kvantna medicina može da pomogne u ublažavanju glavobolje već nakon prve seanse.
 • Dugotrajna: Rezultati lečenja kvantnom medicinom su dugotrajni.
 • Bez neželjenih efekata: Kvantna medicina nema nikakve neželjene efekte.

Kako kvantna medicina leči glavobolje?

Kvantna medicina leči glavobolje tako što rebalansira elektromagnetno polje tela i uklanja poremećaje koji uzrokuje glavobolju. Poremećaji u elektromagnetnom polju tela mogu nastati iz različitih razloga, kao što su:

 • Stres
 • Nedovoljno sna
 • Neuravnotežena ishrana
 • Dehidracija
 • Toksičnost
 • Elektrosmog
 • Geopatske zone…

Kvantna medicina koristi specijalne aparate za detekciju i korekciju poremećaja u elektromagnetnom polju tela. Aparat emituje elektromagnetne talase koji pomažu u uspostavljanju harmonije u elektromagnetnom polju tela i uklanjanju poremećaja koji uzrokuje glavobolju.

Lečenje glavobolje kvantnom medicinom u praksi

Lečenje glavobolje kvantnom medicinom se obično obavlja u nekoliko seansa. Tokom seanse, pacijent leži na stolu i elektrode se postavljaju na određene tačke na njegovom telu. Aparat zatim emituje elektromagnetne valove koji pomažu u rebalansiranju elektromagnetnog polja tela i uklanjanju poremećaja koji uzrokuje glavobolju.

Seanse lečenja kvantnom medicinom obično traju oko 30 minuta. Pacijenti obično osećaju ublaženje glavobolje već nakon prve seanse. Broj seansi potreban za potpuno izlečenje glavobolje zavisi od uzroka glavobolje i stepena njene ozbiljnosti.

Efektivnost kvantne medicine u lečenju glavobolje

Kvantna medicina je veoma efikasna u lečenju glavobolje svih vrsta. U brojnim studijama je dokazano da kvantna medicina može da pomogne u ublažavanju ili potpunom uklanjanju glavobolje.

U jednoj studiji, objavljenoj u časopisu “The Journal of Alternative and Complementary Medicine”, pacijenti sa tenzijskim glavoboljama su tretirani kvantnom medicinom u trajanju od 10 seansi. Nakon lečenja, pacijenti su prijavili značajno smanjenje učestalosti i intenziteta tenzijskih glavobolja.

U drugoj studiji, objavljenoj u časopisu “Headache”, pacijenti sa migrenama su tretirani kvantnom medicinom u trajanju od 5 seansi. Nakon lečenja, pacijenti su prijavili značajno smanjenje učestalosti i intenziteta migrena.

Sigurnost kvantne medicine

Kvantna medicina je veoma bezbedna metoda lečenja. Kvantna medicina ne koristi nikakve lekove ili invazivne metode lečenja, pa nema rizika od neželjenih efekata.

Kontraindikacije

Kvantna medicina je u generalu bezbedna, ali postoje neke kontraindikacije. Kvantna medicina se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, kao i osobama sa srčanim oboljenjima (pejsmeker) ili epilepsijom.

Koliko košta lečenje kvantnom medicinom?

Cena lečenja kvantnom medicinom varira u zavisnosti od vrste glavobolje, stepena njene ozbiljnosti i broja potrebnih seansi. U Srbiji, cena jedne seanse lečenja kvantnom medicinom za glavobolju se kreće od 500 do 1.500 dinara.

Kako pronaći kvantnog lekara?

Kvantni lekari su licencirani lekari koji su specijalizovani za kvantnu medicinu. Kvantne lekare možete pronaći u privatnim klinikama ili zdravstvenim centrima.

Zaključak

Kvantna medicina je nova i revolucionarna metoda lečenja koja nudi prirodno i bezbedno rešenje za glavobolje. Kvantna medicina je veoma efikasna u lečenju glavobolje svih vrsta, uključujući tenzijske glavobolje, migrene i klaster glavobolje. Kvantna medicina je takođe veoma bezbedna i nema nikakvih neželjenih efekata.

Ukoliko imate problem sa glavoboljom, kvantna medicina je svakako vredna razmatranja.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X