Kvantna medicina – Celovit pristup zdravlju i blagostanju

Kvantna medicina – Celovit pristup zdravlju i blagostanju

Kvantna medicina postepeno osvaja svet i čini se da bi mogla postati vodeća oblast medicine u ovom veku. Sve je više naučnika koji predviđaju svetlu budućnost kvantnoj medicini.

Kvantna medicina u dijagnostikovanju i ranoj detekciji patoloških promena u telu

Ova vrsta medicine zapravo može identifikovati promene kako na površini tako i duboko u tkivima, bilo da su zdravi ili bolesni. To radi sa izuzetnom preciznošću, čak i kada su u pitanju najmanje promene na ćelijskom nivou, što omogućava brzu i efikasnu terapiju. Ono što je posebno impresivno jeste da se kvantna medicina fokusira na pacijenta kao individuu, pružajući personalizovan pristup dijagnostici i terapiji.

Kombinacija ovog holističkog pristupa, gde je pacijent u središtu pažnje, i visoke preciznosti u identifikaciji uzroka mnogih hroničnih bolesti i alergija, objašnjava rastuću popularnost ove savremene medicinske discipline.

Važno je napomenuti da kvantna medicina ne napušta tradicionalna medicinska saznanja i vekovna znanja o ljudskom telu. Umesto toga, ona ih integriše u svoje metode, uzimajući u obzir osnovne principe kvantne fizike.

Kvantna dijagnostika je bezbedna i komforna za pacijente, gledajući ih kao celinu, fokusirajući se na lečenje osobe, a ne samo bolesti.

Testiranjem putem aparata za kvantnu medicinu, dobijamo obilje informacija o zdravstvenom stanju pacijenata. Ovaj pristup se oslanja na biološku rezonancu, gde svaka ćelija emituje talase koji su odraz biohemijskih procesa unutar nje. Kada se ovo elektromagnetno polje u ćelijama poremeti, to može izazvati oboljenja. Kvantna dijagnostika omogućava praćenje ovih promena i pre nego što postanu očigledne, što je posebno korisno za rano otkrivanje bolesti.

Kvantna medicina se posebno istakla u dijagnostikovanju alergija i lečenju različitih oblika alergijskih reakcija – od akutnih do hroničnih, kontaktnih i pseudoalergija.

Kako kvantna medicina funkcioniše?

Važno je napomenuti da biorezonantna terapija ne isključuje druge metode lečenja, već može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa drugim terapijama. To je zato što kvantna medicina i biorezonanca ne remete postojeće tretmane niti utiču na dejstvo drugih lekova.

Biorezonantna terapija takođe može da se koristi preventivno kako bi se sprečio razvoj bolesti. Na primer, terapija za smanjenje stresa može se primeniti kada smo izloženi visokom nivou stresa, pomažući u neutralisanju štetnih efekata na organizam.

Nakon temeljne anamneze, lekar pravi personalizovanu terapijsku šemu za svakog pacijenta. Broj tretmana je individualan i zavisi od opšteg stanja organizma, simptoma i bolesti koja se tretira.

Prvi tretmani usmereni su na uklanjanje energetskih blokada, dok se kasnije fokusira na aktiviranje rada organa za eliminaciju toksina, uz pomoć programa za detoksikaciju. Zbog toga je važno da pacijent svakodnevno unosi najmanje dva litra blago mineralizovane vode kako bi toksini efikasno napustili organizam.

Terapije traju između 30 i 60 minuta i obavljaju se u intervalima od 7 do 14 dana. Neki terapijski programi se mogu primenjivati svakodnevno. Pacijent tokom terapije može sedeti ili ležati, čitati, slušati muziku ili se opuštati u prijatnom okruženju. Elektrode se postavljaju na telo pacijenta kako bi aparat prikupljao informacije.

Nakon tretmana, pacijent može osećati umor, pospanost, ili fluktuacije u temperaturi tela, ali ovi simptomi brzo nestaju.

Kvantna medicina je više od dve decenije uspešno primenjena u lečenju različitih oboljenja, uključujući gastritis, čireve, astmu, bronhitis, poremećaje štitaste žlezde, dijabetes, migrene, neuralgije, alergije, ginekološke i urološke probleme, i mnoge druge bolesti.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X