Kvantna medicina: dostignuća kvantne fizike u službi zdravlja

Kvantna medicina predstavlja uzbudljiv spoj modernih dostignuća fizike i brige o zdravlju. Ona nije samo inovacija u zdravstvenom sistemu, već i pristupačna opcija, prema tvrdnjama stručnjaka.

Razvoj moderne fizike otkrio nam je da je esencija života i svega oko nas – energija. Na upravo toj korekciji energetskih tokova počiva kvantna medicina. Svaka ćelija u našem telu predstavlja elektromagnetnu jedinicu koja emituje elektromagnetske talase kao rezultat biohemijskih procesa. Kada se naruši elektromagnetno polje, naruše se i biohemijski procesi, otvarajući put za razvoj bolesti.

Trenutno najmoćniji alat u kvantnoj medicini, biorezonantni skener, omogućava prepoznavanje predispozicija za razvoj bolesti, pružajući priliku za prevenciju bolesti.

Prednost kvantne medicine je njena svrha da pomogne pacijentima na svaki mogući način. Često se dešava da se u konvencionalnom načinu lečenju naiđe na prepreke, ali kvantna medicina pruža alternativu.

Ako nakon pregleda zaključimo da je najbolje za pacijenta da koristi lekove, tada ćemo se orijentisati na to. Međutim, ako postoji mogućnost da ga izlečimo putem mikrorezonantne terapije, to je često mnogo bolja opcija, jer pacijentu omogućava da prevaziđe bolest u periodu od 12 dana i da se trajno izleči, bez potrebe za dugotrajnom upotrebom lekova.

Ključna prednost kvantne medicine je to što se može primenjivati u različitim granama medicine i postiže izvanredne rezultate u lečenju problema kao što su glavobolje, gastritis, alergije, čir na želucu i čir na dvanaestopalačnom crevu.

Kvantna medicina još uvek nije integrisana u domaći zdravstveni sistem, kroz zdravstveno osiguranje,ali stručnjaci tvrde da je pristupačna. U svetu, kvantna medicina često predstavlja luksuz, dostupan samo privilegovanim pojedincima. Međutim, primena kvantnih metoda u Srbiji nije preskupa i dostupna je široj populaciji.

Kvantna medicina nudi dijagnozu bez štetnih zračenja i drugih negativnih efekata, uz terapiju koja ne izaziva negativne reakcije u organizmu pacijenata. Ova oblast koristi dostignuća i teorije moderne fizike kako bi unapredila pristup zdravstvenoj zaštiti. Iako još uvek nije potpuno integrisana u domaći zdravstveni sistem, kvantna medicina ostaje pristupačna alternativa, prema tvrdnjama stručnjaka.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X