Kvantna medicina: Povratak našem istinskom biću

Šta biste uradili kada bi vam doktor rekao da treba da se povežete i harmonizujete sa svojom vitalnom energijom kako bi izlečili svoje telo?

To je ukratko ono što predlaže kvantna medicina.

Ali šta to znači i kako funkcioniše?

Kvantna medicina i nanotehnologija

Kvantna medicina se smatra medicinom energije, informacije i vibracija.

Bazirana je na ideji da telo nije samo materija, već i vitalna energija. Ako je ta vitalna energija poremećena ili blokirana, to neće samo uzrokovati nelagodu, već može i dovesti do bolesti u telu.

Kako kvantna medicina funkcioniše?

Današnja medicina je bazirana na ćelijskoj biohemijskoj razmeni. U kvantnoj medicini, komunikacija elektromagnetskih informacija između ćelija određuje naše zdravlje.

Ovo može biti težak koncept za integraciju, ali kvantna medicina je takođe veoma stvarna.

Korištenjem kvantne analize, moguće je otkriti intracelularne događaje, pratiti migraciju ćelija, mapirati tkivo i dešifrovati funkcionalnu aktivnost, da navedemo samo neke od mogućnosti.

Zahvaljujući napretku u nanotehnologiji, koja se koristi za stvaranje kvantnih kodova, postoje novi načini analize i tretiranja organizma.

Možemo li razumeti sebe i izlečiti se?

Kvantna medicina implicira da naša vitalna energija nosi informacije i da su te informacije prirodom inteligentne.

Drugim rečima, ako smo u mogućnosti da se povežemo sa našim višim Ja, možemo razumeti šta se dešava unutar našeg tela kako bi pomogli u njegovom izlečenju.

Kako? Otklanjanjem blokade protoka informacija i energije koje uzrokuju bolest.

To je dokazana naučna činjenica da je sve materija – energija.

Polje elektromagnetskih frekvencija se proučava više od veka i naučnici su otkrili da sve ima svoju vibracionu frekvenciju koja se može precizno meriti (u hertzima).

Kako se tehnologija razvija, vitalna energija unutar nas se može meriti sve preciznije.

Usvajanje kvantne medicine će nas naterati da razmišljamo o bolesti ne samo kao o biološkom problemu, već i kao o nedostatku ili blokadi informacija i energije koje protiču kroz telo.

Odjednom ćemo postati više od samo organa i tkiva. Ponovo ćemo se povezati sa svojim vibrirajućim elektromagnetnim poljem u kojem se nalazi naša informacija, tako da možemo održavati homeostazu (pronaći ravnotežu i stabilnost).

Kvantna medicina nam omogućava da razumemo da je bolest više od samo biološkog problema i da postoji više načina za lečenje i prevenciju bolesti od puke upotrebe lekova i hirurških zahvata.

Kada razumemo i prihvatimo da smo više od fizičkog tela, možemo početi aktivno raditi na održavanju ravnoteže i zdravlja.

Ova nova paradigma medicinske nege otvara vrata za nove pristupe lečenju, kao što su energetske terapije, meditacija i drugi oblici holističkog lečenja.

U kombinaciji s tradicionalnim medicinskim pristupima, kvantna medicina može pružiti sveobuhvatnu i integrativnu medicinsku negu.

Stoga, kada se suočimo s bolešću, umesto da se fokusiramo samo na simptome, možemo početi istraživati ​​uzroke i faktore koji su doveli do bolesti.

Kvantna medicina nam omogućava da razumemo našu vitalnu energiju i kako se ona manifestira u našem telu, te kako možemo koristiti tu energiju za postizanje optimalnog zdravlja.

U zaključku, kvantna medicina nam pruža neverovatnu priliku da se ponovno povežemo sa svojim telom i vitalnom energijom, te da u potpunosti razumemo kako naš um i telo rade zajedno.

Korištenje kvantne medicine može dovesti do celovitog  isceljenja i da nas pokrene da preuzmemo odgovornost za vlastito zdravlje i dobrobit.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X