KVANTNA MEDICINA: odvikavanje od cigareta i prestanak pušenja

Da li ste se ikada zapitali kako da se oslobodite zavisnosti od pušenja? Verovatno ste do sada probali razne metode, ali bezuspešno. Sada postoji rešenje – kvantna medicina.

Odvikavanje od cigareta uz pomoć kvantnog tretmana je bezbedan, komforan i neinvazivan način da se oslobodite fizičke zavisnosti od nikotina.

Detoksikacija organizma je neophodna za oslobađanje od nakupljenih toksina iz nikotinskog dima, katrana i ostalih komponenti koje cigarete sadrže. Ovo je jednako važno za dugogodišnje pušače, kao i za one koji puše kraće vreme, ali su stekli zavisnost.

Kvantna medicina nudi terapije koje u potpunosti otklanjaju želju i potrebu za cigaretama, a istovremeno smanjuju apstinencijsku krizu, nemir i nervozu koja ih prati. Uz terapijsku podršku, mnogo je lakše prebroditi prve dane odluke i preći na nepušački način života. Paralelno, antistres terapija balansira energiju i emocije, vraćajući telo u harmoniju.

Odlučite se za terapiju onog trenutka kada zaista želite prestati da pušite. Vi određujete dan i termin. Nedelju dana pre tretmana, potrebno je piti mnogo vode (barem 2 litre dnevno) i izbegavati situacije u kojima dobijate želju za cigaretom.

Na dan tretmana, ispraznite, operite i sklonite sve pepeljare, zamolite partnera i prijatelje da nakon tretmana par dana ne puše u vašem društvu.

Za početak tretmana, potrebno je da ispušite svoju poslednju cigaretu. Iz pepeljare ćemo uzeti pepeo i zajedno sa ostatkom cigarete staviti u posebnu posudu koja je povezana s kvantnim aparatom. Nakon toga, udobno se smestite u terapeutsku stolicu i tretman može da počne.

Nakon samo 45 minuta, više nećete osetiti želju za cigaretom. Dobrodošli u svet nepušača!

Uspešnost terapije je 70% nakon samo jedne, a 98% nakon tri terapije. Za uspešnu terapiju, dovoljna su tri tretmana.

Nakon programa, vaše telo će početi da ubrzano izbacuje nikotin, katran i ostale štetne supstance koje truju vaš organizam.

Koža je naš najveći organ za eliminaciju, pa će i najviše štetnih supstanci izaći kroz nju. Ovo može dovesti do određenih nuspojava poput glavobolje, umora, i slično, ali ne brinite, to su samo privremeni simptomi i pokazatelj da se vaše telo oslobađa od otrova i vraća u zdravo stanje.

Takođe je važno da budete oprezni i izbegavate situacije koje mogu izazvati želju za cigaretom. To može biti teško, posebno u društvenim situacijama ili nakon obroka, ali važno je da se držite svoje odluke i da ne popustite. Pomoću ovog programa, vaša želja i kvatni obrazac koji ste imali za cigaretom će biti znatno smanjena, što će vam pomoći da lakše izbegnete iskušenja.

Kao što smo već napomenuli, tretman odvikavanja od pušenja koristi kvantnu medicinu, odnosno tehnologiju koja koristi informaciju, energiju i frekvencije da bi uravnotežila telo i pomogla mu da se oporavi. Kvantna medicina se sve više koristi u svetu kao savremen pristup zdravlju, a njeni rezultati su izuzetno pozitivni.

Uz odvikavanje od pušenja, kvantna medicina se koristi i za druge zdravstvene probleme, uključujući bol, stres, anksioznost, depresiju, alergije i još mnogo toga. Kvantna medicina je holistički pristup zdravlju, koji se fokusira na celokupno zdravlje tela, uma i duha, a ne samo na simptome bolesti.

Ako želite više saznati o kvantnoj medicini i njenim benefitima, posetite našu web stranicu i informišite se o najnovijim tehnologijama i metodama lečenja. Uz našu podršku i kvantne metode, možete se osloboditi zavisnosti od pušenja i započeti put ka zdravijem i srećnijem životu.

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X