Kvantna medicina – Revolucionarna Metoda Očuvanja Zdravlja

Kvantna medicina

Kvantna medicina predstavlja progresivni pravac u holističkom pristupu zdravlju, spojivši znanja iz kvantne fizike, zapadne i istočne medicine, zajedno sa napretkom bioelektronike. Kvantna fizika nas je naučila da je energija temelj života, a kvantna medicina koristi ovu spoznaju kako bi omogućila rano prepoznavanje i lečenje bolesti.

Načelo kvantne fizike – da sve ima svoju frekvenciju, uključujući svaku ćeliju u našem telu – čini osnovu kvantne medicine. Kada se idealna frekvencija poremeti zbog unutarnjih i spoljnih faktora, to može dovesti do poremećaja u biohemijskim procesima i razvoja bolesti. Naše telo konstantno teži samoizlečenju, ali kad mu je potrebna pomoć, mikrorezonantna terapija može biti ključna.

Kako se sprovodi kvantna medicina?

Pregled u kvantnoj medicini je neinvazivan i bezbolan, koristi mikrotalasne frekvencije u opsegu od 30-300 GHz. Ovaj opseg je ključ za otkrivanje energetskih anomalija u organizmu. Takođe, telo može rezonirati s niskofrekventnim talasima od 10 Hz do 500 kHz, što je osnova za Biorezonantnu terapiju (BRT) i za infracrveno zračenje različitih boja, osnova za Multirezonantnu terapiju (MultiRT).

Šta očekivati ​​tokom pregleda kod doktora kvantne medicine?

Pregled kod doktora kvantne medicine je potpuno bezbolan i ne uključuje štetno zračenje. Počinje razgovorom i anamnezom kako bi se razumelo vaše opšte zdravstveno stanje.

Biorezonantnim skenerima registruju se poremećaji elektromagnetnih polja ćelija, tkiva i organa, omogućavajući otkrivanje predispozicija za bolesti. Pregled je siguran za sve uzraste i ne zahteva posebne pripreme.

Kako kvantna medicina pomaže dijagnostikovanju i lečenju?

Pomoću biorezonantnog skenera mogu se dijagnostikovati bolesti glave, vrata, štitaste žlezde, dojki, srca, pluća, gastrointestinalnog i urogenitalnog trakta. Takođe, može se prepoznati intolerancija na određene namirnice i alergije.

Mikrorezonantna terapija je sastavni deo kvantne medicine, koristi elektromagnetne talase kako bi povratila normalno elektromagnetno polje, aktivirala imuni sistem i pomogla organizmu da se izbori sa bolešću. Ova terapija se primenjuje u lečenju širokog spektra oboljenja, uključujući alergije, astmu, glavobolje, gastritis, bolesti štitaste žlezde i mnoge druge.

Biorezonantna terapija koristi elektromagnetne talase za dijagnostikovanje i terapiju različitih problema na ćelijskom i organskom nivou. Ova terapija se primenjuje u mnogim granama medicine i omogućava preciznu dijagnozu i terapiju.

Kada treba razmisliti o pregledu kod doktora kvantne medicine?

Pregled kod doktora kvantne medicine treba razmotriti ako osećate bilo kakve zdravstvene tegobe ili primećujete promene na telu, a niste sigurni uzrok. Takođe, mnogi ljudi koriste pregled kvantne medicine kao preventivnu meru i obavljaju ga redovno, kao sistematski pregled, jednom godišnje.

Svako može da se podvrgne pregledu kvantne medicine, bez obzira na uzrast, uključujući decu, odrasle, penzionere i trudnice.

Koliko traje pregled kvantne medicine?

Pregled kod doktora kvantne medicine traje otprilike 60 minuta, uključujući razgovor sa doktorom. Važno je da pacijent tokom pregleda bude miran kako bi se snimak tačno izradio.

Koliko košta pregled kod doktora kvantne medicine?

Iako se može činiti da su pregledi kod doktora kvantne medicine skupi, često su mnogo ekonomičniji u poređenju sa brojnim specijalističkim pregledima i testovima koje bi bilo potrebno uraditi kako bi se postavila tačna dijagnoza. Kvantna medicina omogućava holistički pristup pregledu i može vam pomoći da uštedite vreme i novac, detektujući probleme u ranim fazama.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

X